Αν υπήρχε υπευθυνότητα από τον καθένα μας, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε…

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα και πολλές οικογένειες στην Δεσκάτη είναι με επιβεβαιωμένα κρούσματα καρονοϊού” , ανέφερε ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτριος Κορδίλας, μιλώντας την Πέμπτη (12-11) στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη.

Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε την κορύφωση των κρουσμάτων” …

Στο Δημαρχείο ήδη νοσούν 7 εργαζόμενοι. Το Ιατρικό Κέντρο Δεσκάτης λειτουργεί με 2 ή 3 γιατρούς αφού 13 εργαζόμενοι έχουν κορονοϊό” ..



Τα σχολεία στον Δήμο Δεσκάτης
Στα Δημοτικά και τους Παιδικούς σταθμούς η κατάσταση είναι απογοητευτική και θα πρέπει να κλείσουν”  ανέφερε ο Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας επισημαίνοντας τα εξής στοιχεία:
“Προχθές στο 1ο Δημοτικό Σχολείο από τους 84 μαθητές πήγανε οι 2. Στο 2ο Δημοτικό από τους 73 πήγανε οι 13 ενώ στο Δημοτικό του Καρπερού, από τους 59 μαθητές πήγανε για μάθημα μόνο 2.
Στα νηπιαγωγεία δεν πήγε κανένα παιδί, ενώ ο Παιδικός Σταθμός Καρπερού έκλεισε λόγω κρούσματος κορονοϊού για 15 ημέρες” .

Την Παρασκευή θα υπάρχει Γιατρός που θα συνταγογραφεί με την υποστήριξη του “Βοήθεια στο Σπίτι” όπου δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν οι Δημότες” …

Αν υπήρχε υπευθυνότητα από τον καθένα μας, δεν θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε” , κατέληξε ο κ.Κορδίλας.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.