Δείτε την επιστολή του Δημάρχου Δεσκάτης Δημητρίου Κορδίλα:




ΠΡΟΣ:

1)ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΚΙΚΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
2)ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
3) ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΜΑΡΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :

1) 3η ΥΠΕ
2) ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΠΑΤΣΗ ΑΝΔΡΕΑ
3) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4) ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΓΙΑΤΣΙΟ ΙΩΑΝΝΗ
5) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΦΩΛΙΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
6) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΧΑΤΖΗΖΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟ
7) KOMMATA THΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΚΚΕ,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΜΕΡΑ 25)

ΘΕΜΑ: Στελέχωση του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης.

Όπως έχει τονιστεί επανειλημμένα, μέχρι σήμερα, τόσο από μέρους μας, όσο και από άλλους υπηρεσιακούς φορείς, υπάρχει άμεση και επιτακτική ανάγκη στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης, τουλάχιστον με ιατρικό προσωπικό.

Τα τελευταία χρόνια συνταξιοδοτήθηκαν πέντε [5] ιατροί που υπηρετούσαν στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης, εκ των οποίων δεν αντικαταστάθηκε κανείς.
Αυτή τη στιγμή στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης υπηρετούν μόνο δύο ιατροί γενικής ιατρικής και ένας παιδίατρος, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι βάρδιες λειτουργίας του από το υπάρχον ιατρικό προσωπικό.

Ειδικά σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο που διανύουμε, λόγω και της μεγάλης απόστασης που χωρίζει τη Δεσκάτη από τα όμορα αστικά κέντρα που υπάρχουν νοσοκομεία, αναδείχθηκε στο μέγιστο βαθμό η αναγκαιότητα της στελέχωσής του, τουλάχιστον με ιατρικό προσωπικό.

Παρακαλούμε, όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη τουλάχιστον δύο θέσεων ιατρών γενικής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Δεσκάτης, προκειμένου να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του και μάλιστα να χορηγηθούν κίνητρα στους ενδιαφερόμενους ιατρούς, προκειμένου να καλυφθούν άμεσα τα κενά.

Ο Δήμαρχος

Δημήτριος Κορδίλας 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.