Ένα απέραντο λαϊκό ποτάμι, ένα λαϊκό ξέσπασμα έστειλε  χθες στον απόπατο της ιστορίας τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο εργαζόμενος λαός, τα εργατικά σωματεία, η νεολαία όλα αυτά τα χρόνια έχουν ήδη βγάλει την απόφαση τους. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση, είναι δολοφόνοι, είναι ναζιστές!

Η σημερινή δικαστική απόφαση επικύρωσε τη λαϊκή ετυμηγορία, δικαίωσε την οικογένεια του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, τους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Ζώνη. Είναι εγκληματική οργάνωση για το μίσος της απέναντι σε αγωνιστές εργάτες, μετανάστες και κατατρεγμένους.

Σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες, πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες περιοδείες και εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς, γράφτηκαν εκατοντάδες πανό, βάφτηκαν δεκάδες γέφυρες και τοίχοι με ένα και μόνο σύνθημα: «Οι ΝΑΖΙ να μπουν στη φυλακή!»

Κανένας εφησυχασμός! Καμία ανοχή στο ναζιστικό δηλητήριο!

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά!

Δυναμώνουμε τον αγώνα !

Βάζουμε στο στόχαστρο το σύστημα της εκμετάλλευσης που γεννά και θρέφει το φασισμό, που ξεζουμίζει εργάτες, νεολαία, μετανάστες, που αποτελεί τη μήτρα που επωάζεται το αυγό του φιδιού.

Οι εργαζόμενοι και τα σωματεία τους θα βρεθούν απέναντι σε κάθε μελλοντική προσπάθεια να σηκώσουν κεφάλι οι δηλητηριώδεις αντιλήψεις και η δράση των φασιστών.

Τους απομονώνουμε σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε γειτονιά.

Γιατί όπως λένε και οι στίχοι:

Μα πάλι θε ν’ απλώσει σαν χολέρα

πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου,

και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα

αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

ΠΑΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.