Τη στήριξη των ανέργων του κλάδου της γούνας σε Καστοριά και Βόιο, καθώς και ένα συνολικό σχέδιο στήριξης των επιχειρήσεων στη Δυτική Μακεδονία, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, από το Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη Σπύρο.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Διοικητή του ΟΑΕΔ, στις 03/09/2020, ο κ. Κασαπίδης επεσήμανε την οικτρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της γούνας, ο οποίος πλήττεται σε πρωτόγνωρο βαθμό.

Εξαιτίας της κατάστασης αυτής, ο Περιφερειάρχης τόνισε την αναγκαιότητα σχεδιασμού ενός ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης της γούνας, στα πρότυπα προγενέστερου που είχε εκπονηθεί πάλι από τον ΟΑΕΔ.

Ομοίως και συνολικά για την ανεργία στη Δυτική Μακεδονία, ο κ. Κασαπίδης, ζήτησε με έμφαση την ενίσχυση των ανέργων μέσω της στήριξης των επιχειρήσεων, για την πρόσληψη ανέργων με πλήρη κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών από τον ΟΑΕΔ, κατά τη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.