Στην Ιστορία, την Πληροφορική και την Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάζονται σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) στις Πανελλήνιες 2020.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά το νέο σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα της Ιστορίας. Από την άλλη, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα της Πληροφορικής.

Για τις Πανελλήνιες 2020 με το παλαιό σύστημα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στην Ιστορία και οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 παίρνουν την σκυτάλη από αυτούς των ΕΠΑΛ που χθες (23/06) εξετάστηκαν σε μαθήματα ειδικότητας

Πανελλήνιες 2020: Πρόγραμμα υποψηφίων ΓΕΛ
Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2020 ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλήνιες 2020 θα πραγματοποιηθούν από την 1η έως την 13η Ιουλίου 2020.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.