Παρουσία του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιουνίου 2020 η τελετή αγιασμού και θεμελίωσης του νέου σταθμού των Υπεραστικών ΚΤΕΛ Ν.Γρεβενών στη θέση Μερά, κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης.

Σύμφωνα με τον ανάδοχο, οι εργασίες κατασκευής προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και ο νέος σταθμός θα είναι έτοιμος τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όπως είχε πρόσφατα ανακοινωθεί. Ενδεικτικό της πιστής τήρησης του σχετικού χρονοδιαγράμματος είναι το γεγονός ότι σε μόλις 15 ημέρες έχει ήδη ολοκληρωθεί το 10% του έργου.

Η ανέγερση του σύγχρονου σταθμού, που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης των Γρεβενών, γίνεται σε οικόπεδο του Δήμου το οποίο εκμισθώθηκε στη Διοίκηση των ΚΤΕΛ.

Από την πλευρά του ο κ.Δασταμάνης εξέφρασε την ικανοποίηση του ότι παίρνει πλέον «σάρκα και οστά» μια πολύχρονη προσπάθεια του Δήμου Γρεβενών και της Διοίκησης των ΚΤΕΛ που ξεκίνησε από κοινού το 2016, αντιμέτωπη με μεγάλα εμπόδια και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Πρόεδρος των Υπεραστικών ΚΤΕΛ κ.Ιωάννης Ζιάκας που έκανε λόγο για μια «καινούργια αρχή», ευχαριστώντας προσωπικά τον Δήμαρχο Γρεβενών για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου για τα Γρεβενά που αναμένεται να εξυπηρετήσει δημότες και επισκέπτες σε περίπου 2,5 μήνες.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.