Με πολλή χαρά και συγκίνηση το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 υποδέχθηκε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου για την επανέναρξη των μαθημάτων μετά την δίμηνη διακοπή λειτουργίας λόγω του COVID-19. Οι μαθητές συναντήθηκαν με τους καθηγητές τους και ξεκίνησαν τα μαθήματα με απώτερο στόχο όλων την επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Παράλληλα είναι πυρετώδης η προετοιμασία για την υποδοχή των μαθητών των υπόλοιπων τάξεων τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματά τους με βάση τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι έχουν καθαριστεί σχολαστικά, οι τάξεις έχουν αναδιαταχθεί, υπάρχει επάρκεια αντισηπτικών και διαφόρων άλλων σχετικών μέσων, τα οποία προσέφερε ο Δήμος Βοΐου και η Περιφερειακή Δ/νση Δυτικής Μακεδονίας, τους οποίους το σχολείο ευχαριστεί θερμά. Το πρόγραμμα του σχολείου, τόσο ως προς τα μαθήματα γενικής όσο και ως προς τα μαθήματα μουσικής παιδείας έχει αναδιαμορφωθεί και οι λεπτομέρειες της καθημερινής σχολικής ζωής και θα γίνουν γνωστά στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών την Παρασκευή μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Τέλος αυτές τις μέρες περιμένουμε τους νέους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2020-2021, για να ενταχθούν στη μεγάλη μουσική αγκαλιά του σχολείου και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, μαθητές και καθηγητές να ολοκληρώσουμε όλα αυτά που αφήσαμε στη μέση φέτος και να υλοποιήσουμε πολλά άλλα μουσικά σχέδια.

Δείτε το βιντεάκι «ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΓΑΠΗ» https://youtu.be/LwLf9haKKko με τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε μέχρι το κλείσιμο των σχολείων.

Πληροφορίες για την εγγραφή των μαθητών στο τηλέφωνο του σχολείου 2465023461 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και στην ιστοσελίδα του  σχολείου http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr

Μπορείτε να αποστείλετε την αίτηση στο mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή στο mousikoscholeiosiatistas@gmail.com και στο fax: 2465023461

Η προθεσμία εγγραφής λήγει στις 29/5/2020

Σας περιμένουμε όλους να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενταχθείτε στη μουσική μας αγκαλιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.