Την Βασιλόπιτα της Νέας Χρονιάς, για ευόδωση του έργου του Συλλόγου μας, θα κόψουμε Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη και φίλοι της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2 0 2 0 και ώρα 1 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “ΜΗΛΙΩΝΗΣ”.

Θα υποδεχθούμε μαζί την 24η Χρονιά της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´, σε ένα περιβάλλον δύσκολο και απαιτητικό, που μας θέλει μαζί, όσους υπηρετούμε τις διαχρονικές αξίες της Αλληλεγγύης, του Εθελοντισμού, του Πολιτισμού, γιά να απαντήσουμε στις προκλήσεις, γιά να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση των συμπολιτών μας που υποφέρουν, γιά να είναι τα Γρεβενά μια πόλη ´´ανθρώπινη ´´.



Χωρίς μεγάλο κόστος μπορούμε να χαρίσουμε χαμόγελο στα παιδιά, ελπίδα στους ηλικιωμένους, στήριξη στους ασθενείς. ´Ολοι μαζί έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τα δεδομένα, να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται.

Σας περιμένουμε ώστε να πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε.

Τιμή κάρτας 20 €. Περιλαμβάνει Φαγητό, Ποτό, Μουσική. (Μουσικό Σχήμα Δρουδάκη Δ.)

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.