Η ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ έκοψε την Κυριακή 19 Ν0έμβρη τη χρονιάτικη πίτα της οργάνωσης.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Θάνο Μικρούτσικο. Προβλήθηκε βίντεο και στη συνέχεια ακούστηκαν αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη από τον Αντάρα Κώστα και τη Δημαράκη Δώρα.



Την εκδήλωση άνοιξε η γραμματέας της ΤΕ Ντάγκα Παναγιώτα. Αναφέρθηκε στο έργο του συνθέτη και στο όραμά του για μια κοινωνία όπου ο άνθρωπος θα αυτοπραγματωθεί και όπως συνήθιζε ο ίδιος  να λέει: μια κοινωνία που ο ψαράς θα γράφει ποιήματα και ο ποιητής θα ψαρεύει.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μια μέρα πριν το κλείσιμο της ετήσιας οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ , μάχη που δόθηκε με επιτυχία από την κομματική οργάνωση Γρεβενών.

Επίσης η γραμματέας της ΤΕ κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να δώσουν τη μάχη απέναντι στο νέο ασφαλιστικό της κυβέρνησης της ΝΔ καθώς και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε να ακυρωθεί η νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις και τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή για τον ελληνικό λαό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.