Η Διοίκηση του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι, με λύπη αλλά και

βαθιά συναίσθηση των αποφάσεών της, αναγκαζόμαστε να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Βόλεϊ Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Οι τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις καθώς και η αδυναμία εξασφάλισης της ανάλογης μεγέθους οικονομικής στήριξης της ομάδας μας από τοπικούς φορείς και χορηγούς, αποτελούν τους κύριους και βασικούς λόγους για τους οποίους αδυνατούμε να συμμετέχουμε στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών.



 



Παρ’ όλα αυτά, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας και πρωτίστως όλους εσάς τους ιδιώτες που μας στηρίζεται σε όλους τους τομείς. Η βοήθειά σας μέχρι στιγμής είναι σημαντική και καταλυτική για το Σύλλογό μας. Σας χρειαζόμαστε και σας θέλουμε συνοδοιπόρους μας, στηρίζοντας τον Σύλλογο, ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί τόσο στον αθλητισμό του τόπου μας όσο και στα παιδιά μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία του συλλόγου μας. Ένας σύλλογος που έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί! Ο Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με στόχους, με αξιόλογο προπονητικό δυναμικό, με διοίκηση που απαρτίζεται από προσωπικότητες με θέληση και δυναμικότητα, θα συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά μας τα μέγιστα με αγάπη, συνείδηση και αξίες!

Συνεχίζουμε και φέτος με τα τμήματα υποδομών (τμήματα μίνι 1, μίνι 2, ηλικιών 6-12 σε αγόρια και κορίτσια), τα τμήματα ανάπτυξης Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων.

Συμμετέχουμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα Παγκορασίδων, Κορασίδων και Νεανίδων με όρεξη, μεράκι και αγάπη για το βόλεϊ.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί!! Το μέλλον μας ανήκει!!!.

Με τιμή

Το Δ.Σ του Αστέρα Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.