Συνεχίζουν τις πολύ καλές επιδόσεις οι Αθλητές από τα Γρεβενά:

Έτοιμος για άλματα καλύτερα από τα ατομικά του ρεκόρ νιώθει ο Μίλτος Τεντόγλου και αυτός είναι και ο λόγος, που δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη σημερινή του παρουσία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ της Πάτρας.

Ο κορυφαίος μηκίστας της Ευρώπης ήταν νικητής στο μήκος με 8,22 μ. (-0,3) σε έναν ακόμη αγώνα του, όπου κινήθηκε σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης πριν λίγες ημέρες στο Γκέβλε είχε δύο ακόμη έγκυρα άλματα στα 8,14 μ. (1,2) το πρώτο του και στα 8,01 μ. (-0,3) το τέταρτο του.

Ο αθλητής από τα Γρεβενά του Γιώργου Πομάσκι αναδείχθηκε νικητής για τρίτη διαδοχική χρονιά, ενώ για έβδομη φορά ολοκλήρωσε έναν αγώνα με επίδοση πάνω από τα 8,20 μέτρα.

Ο Τεντόγλου έχει κάνει στη διάρκεια της θερινής περιόδου 8,32 μ. και δείχνει να διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, στην οποία ευελπιστεί να πάει μακρύτερα από το ατομικό του 8,38 μέτρα.

Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Αλέξανδρος Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) που “προσγειώθηκε” στα 7,80 μ. (-0,5) στο δεύτερο άλμα του και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ξεπερνώντας το ατομικό του ρεκόρ (προηγούμενο 7,70 μ.). Ο αθλητής είχε μόνο ένα έγκυρο άλμα. Ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαιστία) στο πέμπτο του άλμα έκανε 7,75 μ. (0,4) και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ τέταρτος έμεινε ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΜΕΑΣ Τρίτων) με 7,72 μέτρα.

Ο ΚΩΤΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ος στα 800 μετρα -με επιδοση 1.49.83.
Ο ΜΗΝΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3ος στο ακοντιο Ανδρων-με επιδοση 67.91
Στις γυναίκες:





H Βούλα Παπαχρήστου δεν κατέβηκε στο μήκος και άνοιξε ο δρόμος για τις υπόλοιπες. Η Ευθυμία Κολοκυθά πήρε τον τίτλο με 6.47μ. έχοντας πηδήξει στον πρωινό προκριματικό 6.55μ.

Κοντά στο ατομικό της ρεκόρ η τρίτη, Ελένη Κουτσαλιάρη με 6.32μ. (έχει 6.34μ.).

σεγας





Επισης φλέρταραν με τα μετάλλια οι:
ΖΑΚΚΑ ΙΩΑΝΝΑ στο υψος Γυναικων 4η -με επιδοση 1.83
ΤΖΗΚΑ ΕΛΕΝΗ στη σφαιροβολια Γυναικων 4η- με επιδοση 13.83

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.