ΣΕΙΡΗΝΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 4-0: Νικηφόρα προχώρησε η Σειρήνα στα πλέι οφ της ΕΠΣ Γρεβενών και προηγείται σταθερά στη βαθμολογία. Μελανό σημείο της συνάντησης ο σοβαρός τραυματισμός του Άγγελου Χαντάβα των γηπεδούχων. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης λίγο πριν το τέλος, αποχώρησε σφαδάζοντας και το γεγονός επισκίασε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, στενοχωρώντας όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της Σειρήνας του συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή, οι ευχές για ανάρρωση τον συνοδεύουν. Με αρκετά νέα πρόσωπα αγωνίστηκαν και οι δύο αντίπαλοι. Στο 2΄ ο Ηλίας Τσιάρας «άνοιξε» το σκορ, στο 36΄ ο Χρήστος Παπανικολάου πέτυχε το 2-0. Στο 40΄ ο Πολίτης είχε οριζόντιο δοκάρι, στο 42΄ ο Παναγιώτης Μπόζιαρης με φοβερό σουτ στο «Γ» σημείωσε εντυπωσιακό γκολ. Στο 45΄ ο Φούντογλου είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 60΄ ο Στέλιος Πιπέργιας το 4-0. Διαιτητής: Φαλτάκας (Ντόλιας, Χερίδου).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Φώτης, Φαρμάκης, Λιούρας, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Χαντάβας, Τσιάρας, Φούντογλου, Πιπέργιας, Μπόζιαρης, Παπανικολάου.

ΔΕΣΚΑΤΗ: Μυλωνάς, Τσιλινίκος, Πέτσας, Γ. Κακούσιος, Πιτσιδήμος, Ε. Κακούσιος, Γκουγκογιάννης, Κίτσιος, Πολίτης, Παπακωνσταντίνου, Τσιγάρας.



ΜΗΛΙΑ-ΠΥΡΣΟΣ 0-6: Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Πυρσός, που κέρδισε άνετα. Και στην περίπτωση αυτήν, πάντως, προβληματισμό προκάλεσε ο τραυματισμός του Άγγελου Φετσάνη, που υπέστη μερική ρήξη έσω χιαστού και τίθεται νοκ-άουτ για 6 εβδομάδες. Τρία γκολ σημείωσε ο Φετσάνης (12΄, 33΄, 59΄), από ένα οι Κηπουρός (29΄), Παναγιωτόπουλος (45΄), Παπαξάνθης (70΄). Άριστη η διαιτησία του Μωυσιάδη (Δρουδάκης, Στεργιόπουλος).

ΠΥΡΣΟΣ: Βίδρας, Ντόλιας, Χριστοδουλόπουλος, Κατσαντώνης, Κυριακίδης, Θ. Λάλλος, Κηπουρός, Τσανεκλίδης, Χ. Λάλλος, Φετσάνης (60΄ Παπαξάνθης), Παναγιωτόπουλος.

Κώστας Μάρκου

Νατάσα Στεφανοπούλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.