Στο πλαίσιο του εορτασμού Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και με στόχο την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης θα διοργανώσει έκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018στις 10:30΄ π.μ.σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας Γρεβενών και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.



Με την υλοποίηση της δράσης αυτής γίνεται μια προσπάθεια ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Παράλληλα, επιχειρείται η επισήμανση του ότι όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στη διαφορετικότητα και με τη γενικότερη στάση μας να στηρίξουμε την προαγωγή ίσων ευκαιριών στη μάθηση και στην ενσωμάτωση των ΑΜΕΑ στο κοινωνικό σύνολο, όχι μόνο τις καθιερωμένες ημέρες, αλλά συνεχώς, με συνειδητή συνέπεια και στάση ζωής.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών και ο
Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.