Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρεις τρόποι να αυξήσετε το φυσικό φως μέσα στο σπίτι

11 Οκτωβρίου, 2018 by Σταματίνα

Το φυσικό φως στο σπίτι ανεβάζει τη διάθεση και μπορεί να δείξει εντελώς διαφορετικά τη διακόσμηση των χώρων σας.

Δείτε παρακάτω τρεις τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το φυσικό φως μέσα στο σπίτι ειδικά αν δεν έχετε μεγάλα παράθυρα.

Βάλτε καθρέφτες

Οι καθρέφτες μπορούν να γίνουν σύμμαχός σας στο να έχετε πιο φωτεινό σπίτι. Στην ουσία αντανακλούν το φως και έτσι είναι καλύτερα να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερους καθρέφτες. Βάλτε κάποιον απέναντι από παράθυρα ή γυάλινες πόρτες για να μεγιστοποιήσετε το φυσικό φως στο δωμάτιό σας.

Βάψτε με ανοιχτά χρώματα τους τοίχους

Τα ανοιχτά χρώματα αντανακλούν το φως του ήλιου καλύτερα και έτσι ένας τοίχος σε απαλούς τόνους όπως γκρι, κρεμ ή απαλό μπλε θα αναδείξει το φυσικό φως μέσα στο δωμάτιο εύκολα και οικονομικά.

Βγάλτε τα ογκώδη έπιπλα μπροστά από τα παράθυρα

Είναι λάθος να τοποθετείτε τα ογκώδη έπιπλα κοντά σε παράθυρα γιατί πολλές φορές εμποδίζουν το φως του ήλιου από το να εισέλθει μέσα στο σπίτι σας. Μετακινήστε τα έπιπλα που είναι κοντά στα παράθυρα ώστε να απέχουν όλα αρκετά εκατοστά από αυτά.

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, 2018 at 16:14 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply