Tweet Τσίπρα για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών
Με αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη και ευχαρίστησε τους Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους για το σθένος και την υπομονή τους.«Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά» έγραψε επίσης.

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας και της σταθερότητας στην περιοχή.

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν.
Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά.

in

Δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών είναι ένα χαρμόσυνο νέο στο τόσο ζοφερό καλοκαίρι που ζει η χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε με χαρά και συγκίνηση την επιστροφή τους. Θέλω προσωπικά να συγχαρώ τον Άγγελο και τον Δημήτρη, όπως και τις οικογένειές τους για την τόσο γενναία, αξιοπρεπή και πατριωτική στάση που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα».