Συμμετείχαν 10 κοινότητες των Γρεβενών…

Η νικήτρια ομάδα του 3ου Τουρνουά, ομάδα της Σαμαρίνας

Μετά το 1ο  και το 2ο τουρνουά, ήρθε η σειρά του 3ου

Το μεσημέρι του Σαββάτου (11-8), για μια μία ακόμη χρονιά, στο Δημοτικό Στάδιο των Φιλιππαίων, δίπλα από το φιλόξενο HOTEL LEONIDAS, ο εμπνευστής των συγκεκριμένων αγώνων, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν.Γρεβενών,  Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Γρεβενών Κώστας Παλάσκας, κατάφερε να συγκεντρώσει παιδιά μέχρι 15 χρονών από 10 κοινότητες των Γρεβενών.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι κοινότητες (αλφαβητικά): Δοτσικό, Ζιάκα, Καληράχη, Μεσολούρι, Περιβόλι, Πολυνέρι, Πρόσβορο, Σαμαρίνα, Σμίξη και Φιλιππαίοι.

Το καλωσόρισμα από τον Κώστα Παλάσκα:




Ο γυμναστής Σάκης Πλήκας εξηγεί την διαδικασία:

Στην γιορτή του ποδοσφαίρου, βρέθηκε και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, Αξιολόγησης & Επιμόρφωσης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Βλαχοκώστας. Παρόν από την πλευρά του Δήμου ο Αντιδήμαρχος  Ζήσης Κιάκας.

Ο Κώστας Παλάσκας, είχε και πάλι την στήριξη του Δήμου Γρεβενών, της ΕΠΣ Γρεβενών, την βοήθεια εθελοντών αλλά και τους Προέδρους των κοινοτήτων που συμμετείχαν.

Κοινές δηλώσεις
Κώστας Παλάσκας, Αντιδήμαρχος Ζήσης Κιάκας, Πρόεδρος της Σαμαρίνας Γιάννης Λυγούρας:

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Σαμαρίνας που κέρδισε στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της Σμίξης με σκορ 2-0. Στην τρίτη θέση, η ομάδα του Δοτσικού.

Εικόνες:



Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.