Στα χέρια του Μίλτου Τεντόγλου είναι από χθες το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των Ανδρών, στο 24ο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Χρειάστηκε να κάνει υπομονή για δύο ημέρες, αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε επιτέλους στα χέρια του το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του μήκους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Η απονομή μεταλλίων του αγωνίσματος έγινε σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου- εκτός σταδίου- το απόγευμα της Παρασκευής και ο 20χρονος πρωταθλητής Ευρώπης χαμογελαστός ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Αρχικά η απονομή είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης, αλλά μετατέθηκε εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας που έπληξε το Βερολίνο.




Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ EPA

 iefimerida.gr 

Ο νεαρός προσγειώθηκε στα 8,25 μ. και αναδείχθηκε νικητής και έδειξε πως είναι το νέο όνομα στο αγώνισμα. Την απονομή μεταλλίων στο μήκος έκανε ο Ρόμπερτ Εμιγιάν, ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος, στην κατάμεστη εξέδρα στο “european mile”, στο κέντρο του Βερολίνου.

Ο Μίλτος επιστρέφει στην Ελλάδα το μεσημέρι τις Κυριακής (12/8) στις 15.15 με πτήση της Aegean.




Φωτογραφίες: eurokinissi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.