Πέθανε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρώην Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Αλέκος Λάλος, ένας «δραστήριος και ασυμβίβαστος δημότης», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το θάνατο του πατέρα του ο οποίος κατέληξε στο σπίτι του, μετά από διάγνωση των γιατρών ότι έπασχε από «ψύξη» περιγράφει ο με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο γιος του πρώην δήμαρχου, Αλέκου Λάλου και σημερινός αντιδήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Μιχάλης Λάλος, αφήνοντας σαφείς αιχμές για ιατρικό λάθος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του:

«8.45 καλώ το 166 για ασθενοφόρο που θα πάρει τον πατέρα μου με συμπτώματα εμφράγματος. 10.15 ξανακαλώ και μου λένε ότι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει και δεν ξέρουνε και πότε θα υπάρχει. Τον πηγαίνω στο Σισμανόγλειο μόνος μου. Τον παραδίδω στους γιατρούς με το ιστορικό καρδιοπάθειας του. Του κάνουν εξετάσεις και μου τον δίνουν πίσω για το σπίτι με διάγνωση μυοσκελετικού πόνου (ψύξη). Μία ώρα μετά πεθαίνει στο σπίτι, 2 μέρες μετά τον καυγά της Βουλής για το ποιος πήρε τις περισσότερες μίζες στον χώρο της υγείας. Ο Αλέκος έφυγε με τρόπο που ντροπιάζει αυτό το κράτος… Καλό ταξίδι πατέρα… Ξέχνα τους…»



Η κηδεία του Αλέκου Λάλου θα τελεστεί δημοσία δαπάνη.

«Ο Αλέκος Λάλος τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος και υποστηρικτής της Δύναμης πολιτών, με την οποία εξελέγη δημοτικός σύμβουλος ο γιος του και αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Λάλος» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος.

Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται «στην οικογένειά του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα θερμά συλλυπητήρια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Λάλος σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δήλωσε ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων και των γιατρών του νοσοκομείου γιατί όπως είπε «αισθάνομαι ότι δεν μας σεβάστηκαν».

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Σισμανογλείου δήλωσε στον ΣΚΑΪ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι το περιστατικό ερευνάται.

Το υπουργείο Υγείας σε παρέμβαση του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος που κρίθηκε απαραίτητος, ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα, λήψη καρδιακών ενζύμων κλπ και ότι τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου, ενώ επισημαίνει επίσης ότι πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και θα διενεργηθεί ΕΔΕ.

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.