Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα πέντε στάδια του σεξ στην εγκυμοσύνη

16 Φεβρουαρίου, 2018 by Σταματίνα

Kατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η επιθυμία της γυναίκας για σεξουαλική επαφή περνά από διάφορες φάσεις, κάτι που λίγο-πολύ συμβαίνει σε όλες τις μέλλουσες μανούλες.

Ας δούμε τα πέντε πιο χαρακτηριστικά στάδια:

1ο στάδιο: Μάθατε ότι είστε έγκυος και τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας πετάτε από χαρά. Είστε ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και πιο δεμένοι από ποτέ. Κάνετε σεξ χωρίς προφυλάξεις και το απολαμβάνετε.

2ο στάδιο: Και κάπου εκεί, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου, αρχίζουν οι εμετοί και οι ναυτίες, το στήθος σας πονά και δεν αντέχει κανένα άγγιγμα, ενώ η μυρωδιά του συντρόφου σας ξαφνικά σας ενοχλεί αφάνταστα.

3ο στάδιο: Έχετε μπει στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας, αυτό που κατά γενική ομολογία είναι το καλύτερο τρίμηνο για κάθε μανούλα. Μαζί με την κοιλιά σας που μεγαλώνει, μεγαλώνει και η επιθυμία σας για σεξ, σε βαθμό που δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας.

4ο στάδιο: Και ενώ το δικό σας μυαλό είναι συνεχώς στο σεξ, ο σύντροφός σας ξεστομίζει την ατάκα που έχουν πει όλοι οι μπαμπάδες σε ολόκληρο τον κόσμο: «μήπως κάνουμε κακό στο μωρό»;

5ο στάδιο: Τρίτο τρίμηνο και δεν μπορείτε καλά-καλά να φορέστε τις κάλτσες σας, οπότε πού όρεξη για σεξ. Κάπου όμως διαβάσατε ότι η σεξουαλική πράξη επισπεύδει τον τοκετό. Σε αυτή τη φάση θα κάνατε τα πάντα προκειμένου να γεννήσετε, αφού το μωράκι σας έχει βολευτεί και δε λέει να βγει με τίποτα, συνεπώς θα «θυσιαστείτε» για το παιδί σας φυσικά!

 

 

 

newsbeast

loading…

This entry was posted on Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2018 at 23:04 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply