Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσανγκ έχει κάνει τους παρουσιαστές του BBC να παλεύουν για να μιλήσουν, καθώς το make-up τους παγώνει στα πρόσωπά τους.

Δεδομένου ότι ο υδράργυρος έφτασε τους -23 βαθμούς Κελσίου στη Νότια Κορέα, ακόμη και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός έχει προβλήματα.

Η παρουσιάστρια του BBC, Έιμι Γουίλιαμς

Οι ακραίες συνθήκες, μάλιστα, έχουν ωθήσει την παρουσιάστρια του BBC, Έιμι Γουίλιαμς, χρυσή ολυμπιονίκη, να τουιτάρει: «Ξέρει κανείς κάποιο καλό make-up με βάση το λάδι; Η τελευταία ενημέρωση από άλλους παρουσιαστές στην Πιονγκτσανγκ λέει ότι το make-up με βάση το νερό παγώνει κυριολεκτικά στο πόρσωπό σας. Τόσο κρύο κάνει!» έγραψε.

Το BBC έχει στείλει τους Εϊλίντ Μπάρμπουρ και Ράντζι Τσινιαγκάγια για να μεταδίδουν ζωντανά τα αθλήματα. Η Μπάρμπουρ διαμαρτυρήθηκε επίσης για τις συνθήκες, γράφοντας στο Twitter: «Η Πιονγκτσάνγκ είναι πολύ κρύα ακόμη και για Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες; Δεν ψάχνω μόνο εγώ για κουβέρτες. Ακόμη και τα πέδιλα του σκι έχουν προβλήματα. Το τηλέφωνό μου, μάρκας Samsung έχει πεθάνει επίσης. Και τα ασύρματα ακουστικά μου. Είναι σαφής ένδειξη ότι θα πρέπει να είμαστε μέσα και όχι έξω».

Μια πηγή από την παραγωγή δήλωσε στην «Sun»: «Πολλά μέλη του προσωπικού δεν έχουν ξαναδουλέψει σε τόσο δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν. Οι μακιγιέρ παλεύουν με το υπερβολικό κρύο και ψάχνουν μετά μανίας εναλλακτικές λύσεις μακιγιάζ, ώστε οι παρουσιαστές να βγαίνουν άψογοι και να μην χρειάζεται να μιλούν με τα δόντια τους να τρίζουν από το κρύο».

 

 

 

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.