Η άριστη σχέση αξίας/τιμής του νέου Ford Fiesta αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή του θεσμού Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για τις Γυναίκες (Women’s World Car of the Year).

Το Fiesta αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία Budget Car στον παραπάνω θεσμό τον μόνο για αυτοκίνητα στον κόσμο που κρίνονται αποκλειστικά από γυναίκες.

Μια 25μελής κριτική επιτροπή, εκπροσωπώντας 20 χώρες από όλο τον κόσμο επέλεξε το Fiesta ως καθαρό νικητή από δέκα φιναλίστ στην κατηγορία, οι οποίοι προέκυψαν από μία αρχική λίστα 420 αυτοκινήτων.

Μάλιστα, κατά την Sandy Myhre, εκπρόσωπο της επιτροπής, «Τόσο ισχυρή ήταν η γοητεία που άσκησε τοFiesta στην κριτική επιτροπή ,ώστε εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και στην κατηγορία Supreme, συγκεντρώνοντας περισσότερες ψήφους από high-end μοντέλα όπως οι Aston Martin DB11 και Range Rover Velar.»

Οι νικητές του Women’s World Car of the Year επιλέγονται βάσει κριτηρίων όπως ασφάλεια, σχέση κόστους/απόδοσης (value-for-money),  στυλ, αποθηκευτικοί χώροι, φιλικότητα προς τα παιδιά, ευκολία οδήγησης, περιβαλλοντικό αποτύπωμα κα ιγοητεία (sexappeal).

Το νέο Fiesta πωλείται σε όλη την Ευρώπη σε ποικίλες εκδόσεις όπως Titanium, ST-Line και Vignale.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τον διάσημο πλέον βενζινοκινητήρα 1.0-LEcoBoost που αποδίδει έως 140 ίππους, και έναν 1.5 LTDCi diesel με ιπποδύναμη 120 ίππους.

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.