Εδώ και 30 χρόνια, το Γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου «Auto Zeitung» διοργανώνει μία ψηφοφορία αναγνωστών μέσα από την οποία προκύπτουν οι νικητές του «Auto Trophy – World’s Best Cars».
Ο θεσμός βραβείων Auto Trophy – World’s Best Cars είναι από τους πιο διάσημους στη βιομηχανία αυτοκινήτου με μία μακροχρόνια παράδοση που έχει διαμορφωθεί μέσα από την ιστορία τριών δεκαετιών. Η τελευταία έκδοση βασίστηκε στις προτιμήσεις των αναγνωστών του Auto Zeitung και (για τέταρτη φορά) των διεθνών συνεργαζόμενων περιοδικών και ηλεκτρονικών μέσων. Οι αναγνώστες επέλεξαν τα αγαπημένα τους μοντέλα σε 16 κατηγορίες οχημάτων και σε δύο ειδικές κατηγορίες για την ανάδειξη των νικητών του Auto Trophy 2017 και την «μερίδα του λέοντος» πήρε η BMW με 4 βραβεία, ως εξής:

bmw2

Το i3 κέρδισε την κατηγορία «Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα», συγκεντρώνοντας το 35,6% των ψήφων, ενώ στην μεσαία κατηγορία επικράτησε η Σειρά 3 με ποσοστό 17,7% επί του συνόλου των ψήφων.

bmw4
Επίσης η νέα Σειρά 5 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Executive Class» με μερίδιο 26,3% επί του συνόλου των ψήφων και τέλος η νέα X3 κέρδισε στην κατηγορία SUV με το 20,6% των ψήφων προτίμησης.

bmw3

 

 

 

 

 

 

newsbeast

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.