Βυθίζονται σε μαρινάδα μουστάρδας, δενδρολίβανου και σκόρδου, υλικά που απογειώνουν την γεύση του αρνιού, για μισή ώρα.

Με αυτή την μαρινάδα έχετε ένα εντελώς άλλο πιάτο, τα παϊδάκια μοσχοβολάνε!
Αν η συνταγή σας αρέσει, μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα, χρησιμοποιώντας μπούτι αρνίσιο, ολόκληρο.

Υλικά

  • 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon
  • 2 κουταλιές σούπας δενδρολίβανο φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές σούπας ξύδι κρασιού
  • 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 8 παϊδάκια αρνίσια
  • 4 μεγάλες ντομάτες, ώριμες

Εκτέλεση

  • Σε ένα βαθύ μπολ χτυπήστε μαζί την μουστάρδα, το δενδρολίβανο, το ξύδι, το λάδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι
  • Βυθίστε τα παϊδάκια και γυρίστε τα συχνά μέσα στην μαρινάδα
  • Σκεπάστε και βάλτε τα στο ψυγείο για 30 λεπτά
  • Ανάψτε το γκριλ ή το μπάρμπεκιου και ψήστε τα παϊδάκια, να μην καούν
  • Συνοδέψτε στο ταψάκι σας και ντομάτες, κομμένες στα δύο, πάνω στις οποίες βάζετε από μια κουταλιά μαρινάδα
  • Μπορείτε να σερβίρετε τα παϊδάκια με πράσινα φασολάκια βουτύρου

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.