Ο Μίλτος Τεντόγλου αν και δεν κατάφερε να βρει σημάδι πάνω από τα 8,00 μ.,επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του κατάσταση.

Ο έφηβος άλτης “προσγειώθηκε” στα 7,92 μ. (2,8) στο μήκος, ενώ με κανονικές συνθήκες είχε καλύτερο άλμα στα 7,90 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, μπορεί να έχει ως βασικό στόχο της χρονιάς τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο, ωστόσο δείχνει πως είναι σε θέση να κυνηγήσει και το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (8,15 μ.). Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε και ο Νίκος Καψής, που ήταν δεύτερος με 7,83 μ. (1,8), όπως και ο Τάσος Γαλαζούλας, που ακολούθησε στην τρίτη θέση με 7,74 μ. (2,0). Ο Μιχάλης Μερτζανίδης ήταν πέμπτος με 7,67 μ. και ο Γιώργος Τσάκωνας ακολούθησε με 7,55 μέτρα.

Εχασα λίγο τον ρυθμό μου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βγει το άλμα που ήθελε. Παρόλα αυτά έχω μπροστά μου τους αγώνες για να κυνηγήσω μια πολύ καλύτερη επίδοση. Η επόμενη ευκαιρία μου είναι το επόμενο Σάββατο στην Καλαμάτα”, είπε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Η Κουτσαλιάρη άγγιξε το όριο για το ευρωπαϊκό

Για πέντε εκατοστά δεν επιτεύχθηκε το πρώτο όριο για μεγάλη διοργάνωση, αφού η Ελένη Κουτσαλιάρη ολοκλήρωσε τον αγώνα στο μήκος με άλμα στα 6.05μ.

Η 19χρονη άλτρια του μήκους κυνήγησε το όριο (6.10μ.) για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των νεανίδων που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Γκροσέτο της Ιταλίας.


Πριν από λίγο ολοκλήρωσε τον αγώνα της στο μίτινγκ Χανιά 2017 και με 6.05μ. (+1,6) κατέλαβε την τέταρτη θέση. Έκανε συνολικά τέσσερα έγκυρα άλματα δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα αφού όλα ήταν πάνω από 5.93μ. και με νόμιμο άνεμο (5.95μ. – 6.05μ. – 5.93μ. – άκυρο – 5.98μ. – άκυρο).
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την εμφάνιση μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι πολύ κοντά στη συμμετοχή μου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκροσέτο» δήλωσε στο Sportsfeed και συμπλήρωσε. «Επόμενος αγώνας μου θα είναι στα Παπαφλέσσεια στην Καλαμάτα. Εκεί θα προσπαθήσω όχι μόνο για το όριο, αλλά και για την κατάρριψη του ατομικού μου ρεκόρ (έχει 6.19μ.). Αφού δεν τα κατάφερα σήμερα στα Χανιά, θα το κυνηγήσω στην Καλαμάτα».

Χανιά Έλενα Καρατζίδου
karatzidou@sportsfeed.gr


Τα αποτελέσματα (αρχείο word.doc)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.