Τα πλαστικά τάπερ αποτελούν την καλύτερη και πιο πρακτική λύση για την αποθήκευση φαγητού στο ψυγείο ή για όσους από εσάς εργάζεστε και θέλετε να απολαμβάνετε σπιτικό φαγητό καθημερινά στο γραφείο.

Παρόλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που τα πλαστικά αυτά δοχεία αποθήκευση, παρότι τα έχετε πλύνει, κλείνουν μέσα τους άσχημες μυρωδιές (ιδιαίτερα αν το φαγητό περιείχε έντονα μπαχαρικά ή κρεμμύδι ή σκόρδο) εξαιτίας του πορώδους πλαστικού υλικού της κατασκευής τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μια δυσάρεστη αίσθηση που σας κάνει να θέλετε να τα πετάξετε.

Πριν πάρετε αυτήν την απόφαση, υπάρχει λύση για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές και μάλιστα χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών, αλλά με ένα και μοναδικό «έξυπνο» τρικ.

Θα πρέπει αρχικά να πλένετε πολύ καλά κάθε ένα από τα τάπερ και έπειτα, αφού τα σκουπίσετε και τα στεγνώσετε, να τα βάλετε για ένα 24ωρο στην κατάψυξη. Οταν τα βγάλετε για να τα χρησιμοποιήσετε θα δείτε ότι έχει εξαφανιστεί πια κάθε ίχνος μυρωδιάς!

 

bovary

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.