Με χατ-τρικ 3-0 την Ατλέτικο

Ο απόλυτος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, οδηγεί τους «μερένγκες» με μαθηματική ακρίβεια προς τον τον τελικό του Champions League.

Με χατ-τρικ του Πορτογάλου η «βασίλισσα» νίκησε με 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», στον πρώτο ημιτελικό, και μόνο με θαύμα δεν θα βρεθεί στις 3 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο του Κάρντιφ. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαϊου στο «Βιθέντε Καλντερόν».


Ο CR7 σε μία μαγική βραδιά έκανε και πάλι τη διαφορά στον ισπανικό «εμφύλιο». Με τρία γκολ απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» (10΄, 73΄, 86΄) έφτασε τα 8 στα τρία τελευταία ματς της διοργάνωσης κι έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ουσιαστικά, την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό στην πρωτεύουσα της Ουαλίας.

Εκεί, όπου η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα επιδιώξει να κάνει το back to back και να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Διαιτητής: Μάρτιν Άτκινσον (Αγγλία)

Κίτρινες: Ισκο – Κόκε, Νίγκεθ, Σάβιτς

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (46΄ Νάτσο), Ράμος, Βαράν, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (78΄ Βάθκεθ), Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο (68΄ Ασένσιο).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκριεζμάν, Νίγκεθ (58΄ Γκαϊτάν), Καράσκο (68΄ Κορέα), Γκάμπι, Σάβιτς, Χερνάντες, Γκαμεϊρό (57΄ Τόρες).


Το πρόγραμμα:

Τρίτη (21:45)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0 (ρεβάνς 10/5)

Τετάρτη (21:45)

Μονακό-Γιουβέντους (ρεβάνς 9/5)

Τελικός
3 Ιουνίου 2017 στο Κάρντιφ της Ουαλίας

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.