Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν δύο είδη γυναικών: Εκείνες που γυμνάζονται καθημερινά και εκείνες που δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς γίνεται με την προηγούμενη κατηγορία γυναικών.

Είναι κάτι διαφορετικό στο DNA τους, είναι κάτι που τρώνε, μήπως είναι το νερό; Μήπως έχουν περισσότερο πείσμα και θέληση;

Αν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία των γυναικών, μην προσπαθήσεις μπεις στο «τρυπάκι» του «πρέπει να κάνω γυμναστική κάθε μέρα», γιατί δεν θα κάνεις ποτέ. Ξέρεις τι ακούγετε τέλειο; Η γυμναστική τρεις φορές την εβδομάδα! Και σου έχουμε τους τρόπους να σηκωθείς από τον καναπέ και να αρχίσεις την άσκηση χωρίς να τα παρατήσεις

Αγόρασε αθλητικά ρούχα

Στην αγορά υπάρχουν υπέροχα ρούχα για το γυμναστήριο. Κολάν γεμάτα χρώματα, ιδιαίτερες μπλούζες και μπουστάκια γυμναστικής θα σε κάνουν να δεις την άσκηση με άλλο μάτι. Μπορεί να σου ακούγεται παράλογο αλλά ένα ωραίο, καινούργιο ζευγάρι sneakers μπορεί να σε παρακινήσει.

Κάνε εγγραφή σε ένα fitness στούντιο

Ασε τις ετήσιες συνδρομές στα γυμναστήρια και τσέκαρε κάποιο εξειδικευμένο studio γυμναστικής. Εκεί, θα σκέφτεσαι πως πρέπει να πας διότι έχεις δώσει τη μηνιαία συνδρομή, οπότε δεν θες να «πετάξεις» χωρίς λόγο τα λεφτά σου.

Επιβράβευσε τον εαυτό σου

Σε περίπτωση που καταφέρεις και γυμναστείς τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα, κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. ΟΚ, μπορείς να πας να φας στο αγαπημένο σου μπεργκεράδικο, ωστόσο, πριν περάσεις την πόρτα του σκέψου την γυμναστική που «έριξες».

Αλλαξε

Λένε πως όταν κάνει το ίδιο πράγμα συνέχεια καταντάει μονότονο. Οπότε, όταν αισθανθείς πως αρχίζεις να χάνεις το ενδιαφέρον σου από την άσκηση που κάνεις, άλλαξε την. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μια δραστηριότητα που δεν σε διασκεδάζει. Τώρα, μάλιστα, που ο καιρός ανοίγει, η θάλασσα προσφέρεται για ένα σωρό ασκήσεις.

Βρες μια διασκεδαστική γυμναστική

Οχι, άλλος διάδρομος και ελλειπτικό, είναι τόσο βαρετά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κάτι που να χαίρεσαι να πηγαίνεις. Αν σου αρέσει ο ρυθμός, επίλεξε ζούμπα. Εάν πάλι θέλεις κάποιον να σου «φωνάζει» και να σου δίνει παλμό, διάλεξε κάτι πιο δυναμικό.

 

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.