ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Απαντώντας στο αναληθές, άηθες και κακόβουλο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Grevenamedia, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, την ημέρα που «το Αλάτι της Γης» έκανε τα γυρίσματα – ούτε αυτό δεν σεβάστηκε ο άγνωστος συντάκτης ο οποίος γράφει στο τέλος τα γράμματα Λ.Τ. έχω να πω τα εξής:

Το δημοσίευμα είναι μια ανήθικη συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου και ότι όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη 28 Μαρτίου στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν παραποιηθεί και διαστρεβλωθεί.


Συγκεκριμένα, στην αίθουσα βρισκόμασταν 12 άτομα, τρεις από το «Αλάτι τη Γης», τρεις από το Δήμο, δύο από το Σύλλογο Γρεβενιωτών Κοζάνης, δύο από τον πολιτιστικό Σύλλογο Πίνδος και δύο μουσικοί.

Οι έντεκα από τους δώδεκα μαρτυρούν ότι τα πράγματα συνέβησαν εντελώς διαφορετικά από αυτά που εκθέτει το δημοσίευμα. Όταν θα ρθει η ώρα, θα πούμε τι έγινε. Αν ο συντάκτης του κειμένου παραπληροφορήθηκε από ένα άτομο και δεν διασταύρωσε τις πληροφορίες είναι δικό του λάθος.

Εμείς ζητάμε να πληροφορηθεί ο συντάκτης και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες και, αφού ζητήσει δημόσια συγνώμη, να αποσύρει τα κείμενα από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα.

Αν είναι άγνωστος ο συντάκτης, απαιτούμε τη συγνώμη από την ιστοσελίδα και την εφημερίδα και ζητούμε να αποκαλυφθεί το όνομα του πληροφοριοδότη ή εκείνου που ανέβασε το κείμενο στην ιστοσελίδα.

Επιφυλασσόμαστε για τα περαιτέρω και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για τις συκοφαντίες.


Στέργιος Πουρνάρας
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.