Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η απορία λύθηκε -Οι γυναίκες απάντησαν πώς προτιμούν τελικά τον άνδρα, με μούσι ή χωρίς

27 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Οι άντρες με μούσια είναι παντού. Βασικά πλέον ψάχνουμε με το κιάλι να βρούμε έναν άνδρα που δεν έχει τρίχες στο πρόσωπο, μιας και οι περισσότεροι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ξυραφάκι ή φαλτσέτα, λανσάροντας το στιλ «ναυαγού τώρα και στην πόλη σας».

Σύμφωνα με έρευνα, ωστόσο, φαίνεται πως κάνουν πολύ καλά, μιας και οι γυναίκες βρίσκουν τους μουσάτους πιο ελκυστικούς.

Το Journal of Evolutionary Biology ζήτησε από 8.500 γυναίκες να βαθμολογήσουν άνδρες με μούσια και χωρίς, σε περίπτωση που επέλεγαν ερωτικό σύντροφο. Οι άνδρες φωτογραφήθηκαν ξυρισμένοι, μετά με γένια πέντε ημερών, έπειτα με δέκα και τέλος μετά από τέσσερις εβδομάδες χωρίς ξύρισμα.

Το αποτέλεσμα ήταν πως οι γυναίκες προτιμούσαν τους μουσάτους. Τα πολλά γένια έλαβαν μεγαλύτερη βαθμολογία σχετικά με την ελκυστικότητα.

Οπως αναφέρουν οι ερευνητές φαίνεται πως οι γυναίκες δεν ψάχνουν ένα θεληματικό πιγούνι, το οποίο δείχνει υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και είναι δείγμα υγείας. Αντίθετα συνδέουν τα γένια με την ηλικία και την κοινωνική κυριαρχία.

Τα γένια μπορεί να είναι ελκυστικά, με τις γυναίκες να θέλουν τους μουσάτους για πιο σοβαρή σχέση, διότι δείχνουν την ικανότητα ενός άνδρα να ανταγωνιστεί κοινωνικά με άλλα αρσενικά.

Παλιότερη έρευνα, βέβαια, που δικαιώνει τα ξυρισμένα αγόρια, κάνοντας τα καλύτερους συντρόφους, σημείωνε πως οι μουσάτοι έχουν κατά 27% πιθανότητες να απατήσουν το ταίρι τους, με το 47% του δείγματος να δηλώνει πως «ναι» έχει κερατώσει. Από την άλλη, οι «καλοξυρισμένοι» κατά 20% είναι πιστοί στην σχέση τους.

 

bovary

loading…

This entry was posted on Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, 2017 at 23:52 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply