Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, συγχαίρει θερμά όλους τους Γρεβενιώτες αθλητές που έλαβαν μέρος στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ιδιαίτερα δε την Ελένη Τζήκα (ΑΕΚ) για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη σφαιροβολία, τον Μιλτιάδη Τεντόγλου (Γυμναστική Ενωση Γρεβενών) για τη δεύτερη θέση στο μήκος και την Ελένη Κουτσαλιάρη (Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών) για την τέταρτη θέση στο μήκος.


Τα συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους προπονητές και τους γονείς τους, τους μόνιμους συμπαραστάτες στον δύσκολο και απαιτητικό δρόμο που επέλεξαν.

Κάθε νέα τους διάκριση αποτελεί πηγή χαράς και ανάτασης για τον Δήμο μας και εύχεται να μεγαλώνει διαρκώς ο κατάλογος των αθλητών και το εύρος των αθλημάτων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους Γρεβενιώτες αθλητές που με τη συμμετοχή και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου μας έκαναν περήφανους.
Η Ελένη Τζήκα (ΑΕΚ) κατακτώντας την πρώτη θέση στη σφαιροβολία, ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΕΓ) με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο μήκος και η Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣΓ) με την τέταρτη θέση στο μήκος, μας συγκινούν και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.
Συγχαρητήρια αρμόζουν επίσης στους προπονητές και τις οικογένειες των αθλητών, οι οποίοι με την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους συμβάλλουν στις επιτυχίες των παιδιών.
Με τιμή

Χρήστος Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.