Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σύμβουλος σχέσεων: Αυτά είναι τα 3 συχνότερα παράπονα των ανδρών για τις συζύγους τους

16 Φεβρουαρίου, 2017 by Σταματίνα

Διαφωνείτε και μαλώνετε συχνά. Τον ρωτάς «τι έχεις;» αλλά η απάντηση που παίρνεις είναι πάντοτε αρνητική. Σου λέει «τίποτα» και σε αφήνει να αναρωτιέσαι τι μπορεί να φταίει.

Ομως κάποια στιγμή αποφασίζει να επισκεφτεί έναν ειδικό, προκειμένου να τηρήσει την υπόσχεση του, πως θέλει να βελτιώσει την συμπεριφορά του απέναντι στη σχέση ή το γάμο σας.

Μην σε πιάνει πανικός!

Ολοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Αλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο έντονα. Καμία σχέση δεν κυλάει ρόδινα, αντιθέτως χρειάζεται προσπάθεια και σκληρή δουλειά για να μπορέσει να υπάρχει η κατανόηση και ο ενθουσιασμός.

Τι συζητάνε όμως οι άντρες όταν κάθονται στην καρέκλα ενός συμβούλου σχέσεων, την οποία τόσο συχνά τρέμουν; Τι θα μπορούσε να τους απασχολεί;

Ειδικοί μοιράζονται τα προβλήματα που ακούν συχνότερα κατά τις συνεδρίες.

  • «Η σύζυγος μου θέλει να κάνουμε σεξ πολύ σπάνια πια»

Η λύση που δίνει; Συμβουλεύει τους άντρες να βγουν ξανά ραντεβού με τη γυναίκα τους, προγραμματίζοντας το μια ή δύο φορές την εβδομάδα. Για να το απολαύσει όμως το ζευγάρι, θα πρέπει να έχει φροντίσει για τα πάντα: την εξωτερική του εμφάνιση, την κράτηση στο μπαρ ή το εστιατόριο, την καλή συμπεριφορά, τη γλώσσα του σώματος.

  • Η σύζυγος μου περιμένει πάντοτε να καταλάβω τη σκέψη της και θυμώνει, όταν εγώ δεν μπορώ να προβλέψω αυτό που θέλει»

Οι προσδοκίες αυτές είναι συχνά, σύμφωνα με τους ειδικούς, κραυγές για βοήθεια. Κραυγές που παίρνουν τη μορφή απογοήτευσης ή θυμού. Αναγνωρίζοντας κανείς αυτά τα σημάδια μπορεί να μάθει πώς να προβλέπει καλύτερα αυτά που θέλει η σύντροφος του, αλλά και να παρέχει την υποστήριξη που εκείνη χρειάζεται.

  • «Θέλω κι εγώ να νιώθω ποθητός»

Οι άντρες μιλούν συχνά για τη λαχτάρα τους να αισθανθούν ποθητοί από τη σύντροφο τους κι αναζητούν την εγγύτητα και την οικειότητα. Θέλουν να νιώθουν ότι εκείνη τους εκτιμά και τους υπολογίζει.

 

bovary

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2017 at 14:17 and is filed under ΆΝΤΡΑΣ, ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply