Συγχαρητήρια μηνύματα
Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα για αθλητές και αθλήτριες Κ20 ετών έγινε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.
Όπως γράφει το segas.gr, η διοργάνωση είχε ιστορική σημασία, αφού ήταν η πρώτη για την κατηγορία στον κλειστό στίβο.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, αφού κατέκτησε δέκα μετάλλια εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν χρυσά.

Σε τροχιά ανόδου βρίσκεται ο Νίκος Νεράντζης, που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του απογεύματος στην Κωνσταντινούπολη. Ο νεαρός αθλητής κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ με 5,51 μ., επίδοση που αποτελεί απόλυτο ατομικό του ρεκόρ. Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου είχε ρεκόρ 5,41 μ. στον ανοιχτό και έδειξε πως αλλάζει σταδιακά επίπεδο και πως είναι σε θέση να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Ο νεαρός στη συνέχεια δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 5,60 μέτρα. Ο αθλητής πέρασε στην τρίτη θέση της Ευρώπης στην κατηγορία του και άφησε πίσω του τον Εμμανουήλ Καραλή, που με το 5,50 μ. είναι τέταρτος.

Κάτι παραπάνω από ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία της κορασίδας Παναγιώτας Δόση στο ύψος. Η νεαρή ξεπέρασε τα 1,80 μ., βελτίωσε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 1,77 μ. και έδειξε έτοιμη να αμφισβητήσει το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας. Μάλιστα η αθλήτρια από την Κέρκυρα δοκίμασε στο 1,82 μ., όσο και το ρεκόρ της Μαρούλας Παπαγεωργίου, ύψος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Η αθλήτρια, κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα.

Αλλη μια καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο οποίος ήταν νικητής στη σφαιροβολία με 19.49 μ.

Χρυσό μετάλλιο και για τον Κώστα Ζήκο στα 60 μ. με 6.82, επίδοση καλύτερη από το ατομικό του ρεκόρ. Σε τροχιά πανελληνίου ρεκόρ βρίσκεται ο Θάνος Καλάκος, που ήταν νικητής στα 800 μ. με 1.52.26.

Αθλητής αγώνων έδειξε πως είναι ο Γιώργος Σιταρίδης, που στη σημαντικότερη διοργάνωση της σεζόν κατάφερε να πετύχει ατομικό ρεκόρ. Ο αθλητής διένυσε τα 60 μ. εμπ. σε 8.12 και βελτίωσε το 8.15 που είχε πετύχει σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη. Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε ο Δημήτρης Καραγιάννης, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ στα 5,00 μ. και έχασε στις λεπτομέρειες τα 5,10 μέτρα.
Μετάλλιο κατέκτησε και ο Δημήτρης Μονόπωλης, που ήταν τρίτος στο τριπλούν με 15,23 μέτρα.
Την τρίτη θέση στο μήκος κατέκτησε η Ελένη Κουτσαλιάρη, με καλύτερη προσπάθεια στα 5,79 μέτρα.
Φέτος η Γρεβενιώτισσα αθλήτρια, σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη Γυμναστική Ακαδημία, εξακολουθεί να φοράει τα χρώματα του ΓΣ Γρεβενών και προπονείται με τον Κωνσταντίνο Χύτα.
Στην τρίτη θέση των 1.500 μ. τερμάτισε ο Χρήστος Παπούλιας, που διένυσε την απόσταση σε 3.57.71.

Τα ατομικά τους ρεκόρ στα 400 μ. στον κλειστό στίβο βελτίωσαν μ. η Αννα Κιάφα, που ήταν 4η με 47.07 και ο Μιχάλης Παππάς, που ήταν πέμπτος με 49.39. Ο παίδας Γιώργος Μηλιαράς δοκίμασε για δεύτερη φορά ο στα 800 μ., όπου ήταν πέμπτος με 1.54.28. Η Αναΐς Καραγιάννη χτύπησε το έκτο εμπόδιο έχασε το ρυθμό της και τελικά τερμάτισε 8η στο σύνολο με 9.07, ενώ η Αθηνά Ρέτζιου στο ύψος δεν ανέβηκε όσο ψηλά θα ήθελε, αφού μετά το 1.66 μ., δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 1,69 μέτρα. Σταθερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αριάδνη Αδαμοπούλου, που μπορεί αυτή τη φορά να μην πέρασε τα 4,00 μ.. ωστόσο με 3,90 μ. κατέλαβε την τέταρτη θέση στο επί κοντώ. Η ελληνική ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων, δεύτερη χώρα ήταν η Σερβία με οχτώ και τρίτη η Βουλγαρία με επτά.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα

Νεάνιδες

Οι θέσεις και οι επιδόσεις των αθλητών μας
Εφηβοι
1ος 6.82  Κώστας Ζήκος 60 μ.
1ος 1.52.26 Θανάσης Καλάκος 800 μ.
1ος 5,51 μ. Νίκος Νεράντζης επί κοντώ
1ος 19,49 μ Οδυσσέας Μουζενίδη σφαιροβολία
2ος 5,00 μ. Δημήτρης Καραγιάννης επί κοντώ
3ος 3.57.71 Χρήστος Παπούλιας 1.500 μ.
3ος 8.12 Γιώργος Σιταρίδης 60 μ. εμπ.
3ος 15,23 μ. Δημήτρης Μονόπωλης τριπλουν
5ος 49.39 Μιχάλης Παππάς 400 μ.
5ος Γιώργος Μηλιαράς 800 μ. 1.54.28
 
Νεάνιδες
2η 1,80 μ. Παναγιώτα Δόση ύψος
3η 5,79 μ. Ελένη Κουτσαλιάρη μήκος
4η 57.17 Αννα Κιάφα 400 μ.
4η 3,90 μ. Αριάδνη Αδαμοπούλου επί κοντώ
7η 1,66 μ. Αθηνα Ρέτζιου Υψος
loading…


>

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Ελένη Κουτσαλιάρη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθη την Κυριακή στην Κωνσταντινούπολη.
Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή της και στην οικογένεια της και της εύχεται σπουδαίους αγώνες στο μέλλον με πολλές διακρίσεις.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Συγχαρητήριο Μήνυμα βουλευτή Γρεβενών
Η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στην Κωνσταντινούπολη από την αθλήτρια Ελένη Κουτσαλιάρη μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια.
Θερμά συγχαρητήρια στην Ελένη, στον ομοσπονδιακό προπονητή Κ. Χήτα, στον σωματειακό προπονητή Φ. Καραγιάννη, στον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών και στην οικογένειά της με την ευχή για σπουδαίες επιδόσεις και επιτυχίες σε μελλοντικούς αγώνες.

Με τιμή
Χρήστος Μπγιάλας
Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.