Ο αθλητισμός αδιαμφισβήτητα, έκτος από την διασκέδαση , είναι άμεσα συνυφασμένος με την υγεία τόσο του νου όσο και του σώματος.

Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΔΥΜ με ιδιαίτερη χαρά στηρίζει την προσπάθεια των μελών της που κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, όπως η ενεργή ενασχόληση τους στην καταπολέμηση ασθενειών όπως ο καρκίνος.

Παράλληλα νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε την οικογένεια του κ. Ναούμ Δίτσιου και ειδικότερα την Αγγελίνα Δίτσιου υποψήφια διδάκτορα στον καρκίνο του μαστού στο πανεπιστήμιο του Sussex της Μ. Βρετανίας για την πρωτοβουλία της αυτή και την προσφορά της στο τομέα της πρόληψης και καταπολέμησης του καρκίνου.

Οι νέοι και υγιείς άνθρωποι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δίπλα μας υπάρχουν κάποιοι που μας χρειάζονται. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς είναι να στηρίξουμε το «Φτύσε για κάτι που αξίζει Νο3» της κα. Αγγελίνας Δίτσιου με όσο το δυνατόν περισσότερους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

· Μεσοποταμία στις 17 Δεκεμβρίου 18:00μ.μ , στην Εύξεινο Λέσχη

· Καστοριά στις 18 Δεκεμβρίου 18:00μ,μ , στην Αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας

· Άργος Ορεστικό στις 19 Δεκεμβρίου 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.