obama_house_1

Η οικογένεια Obama δεν θα περιμένει την 

20η Ιανουαρίου, ημέρα ορκωμοσίας του Donald Trump για να ετοιμάσει βαλίτσες. Το επόμενο σπίτι τους έχει κλειστεί από τον περασμένο Μάιο, και απέχει μόλις 3,5 χιλιόμετρα από τον Λευκό Οίκο. Πρόκειται για ένα αρχοντικό 760 τ.μ. στην πολυτελή γειτονιά Κολοράμα της Ουάσινγκτον. Ιδιοκτήτης του είναι ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Bill ClintonJoe Lockhart, ο οποίος μετακόμισε στο Μανχάταν και έβαλε πωλητήριο για 5,3 εκατ. δολάρια.

Οι Obama έκλεισαν το σπίτι αλλά δεν θα το αγοράσουν· θα το ενοικιάσουν έναντι 22.000 δολαρίων το μήνα μέχρι η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Sasha, τελειώσει το σχολείο το 2019. Φεύγοντας, βέβαια, θα έχουν εκτοξεύσει την αξία του. Το αρχοντικό χτίστηκε το 1928 και διαθέτει εννέα κρεβατοκάμαρες, οκτώ μπάνια, κήπο, κλειστό χώρο στάθμευσης για δύο οχήματα και ανοιχτό για άλλα 10 (θα χρειαστεί για τα αυτοκίνητα των μυστικών υπηρεσιών…). Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Gallery

insider


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.