karei-29-10-708

Η Μαράια Κάρεϊ μπορεί να μην είχε παντρευτεί τον Τζέιμς Πάκερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει οικονομικές απαιτήσεις μετά από τον χωρισμό τους.

Η σχέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έφτασε στο τέλος μετά από έναν επεισοδιακό καβγά που είχε το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών στην Ελλάδα.

Τώρα η τραγουδίστρια απαίτησε από τον πρώην της να της πληρώσει 50 εκατ. δολάρια για τους… μπελάδες στους οποίους μπήκε εξαιτίας του.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές κοντά στο πρώην πλέον ζευγάρι αναφέρουν ότι η Κάρεϊ πιστεύει πως ο Πάκερ της κόστισε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, επειδή εξαιτίας του μετακόμισε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Αντζελες, προκειμένου να είναι εκείνος κοντά στα παιδιά του.

Επιπλέον, ισχυρίζεται ο μεταξύ τους καβγάς σε σκάφος στην Ελλάδα- όπου εκείνη υποστηρίζει ότι έκανε κάτι απαίσιο στη βοηθό της- τραυμάτισε τόσο την τραγουδίστρια που αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της στη Νότια Αμερική.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.