0004_triantafili_mpoyterakoy_06032014

Η υπόθεση της απόδρασης της ηθοποιού Τριανταφύλλης Μπουτεράκου εξελίσσεται σε θρίλερ για γερά νεύρα με την ηθοποιό να μιλά για τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο.

Οπως αποκαλύπτει η Espresso, η νεαρή ηθοποιός σκαρφάλωσε τον μαντρότοιχο του ψυχιατρικού ιδρύματος στις 25 Οκτωβρίου και εξαφανίστηκε, λέγοντας πως η οικογένειά της θέλει να την «βγάλει τρελή» και δεν θέλουν να της αφήσουν την περιουσία τους.

«Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ» λέει στην εφημερίδα η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

«Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη! Οταν θα έχουμε τη δικογραφία και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου, που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο στο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο», τόνισε, προσθέτοντας πωςπως πέρασε εφιαλτικές ώρες από τη στιγμή που οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη όπου είχε πάει με τη μητέρα της.

«Εγινε καταγγελία ότι είχα κλέψει ένα παλιό αυτοκίνητο που οδηγούσα, το οποίο είναι στο όνομα του πατέρα και του αδελφού μου και οι ίδιοι μου το είχαν παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια. Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος, ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου είχα περάσει ένα ωραίο διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο. Τώρα με τον δικηγόρο μου θα δούμε ποιοι δημιούργησαν αυτή την πλεκτάνη και θα προβώ στις κατάλληλες ένδικες ενέργειες», είπε.

Από την πλευρά του ο πατέρας της υποστηρίζει πως η κόρη του έχει προβλήματα και τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείτε από ιατρό και παίρνει φάρμακα.

Σύμφωνα με πηγές από το Δρομοκαΐτειο, η ηθοποιός βρέθηκε έγκλειστη μετά από εισαγγελική εντολή και νοσηλεύτηκε στο τμήμα οξέων περιστατικών.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.