margle-30-10-katheti

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει μεν αποκατασταθεί εδώ και χρόνια, αλλά οι Βρετανοί… αγωνιούν για τον αδελφό του. Και τα προσωπικά του πρίγκιπα Χάρι πάντα αποτελούν προσφιλές αντικείμενο για τα ΜΜΕ της χώρας.

Τώρα ο 32χρονος λέγεται ότι έχει… ξελογιαστεί με μία Αμερικανίδα ηθοποιό. Πρόκειται για την 35χρονη Μέγκαν Μαρκλ, την οποία γνώρισε πριν από λίγους μήνες στο Τορόντο, όταν ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα, την οποία επικαλείται η Express αναφέρει ότι η σχέση είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη, αλλά ήδη ο 32χρονος έχει… χάσει το μυαλό του με την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους έχουν χημεία, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά ο πρίγκιπας θέλει να προστατεύσει τη σχέση από τα «αδιάκριτα» μάτια.

Θεωρείται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Τορόντο τον περασμένο Μάιο, όπου η Μαρκλ βρισκόταν για τα γυρίσματα και εκείνος πήγε για να προωθήσει την αθλητική διοργάνωση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τότε εκείνη ταξίδεψε αρκετές φορές στο Λονδίνο για να τον επισκεφθεί.

Μάλιστα, κατά τη διαμονή της εκεί- πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον και γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. «Τους άρεσε πραγματικά και ταίριαξαν απευθείας», είπε η ίδια πηγή.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν. Το 2011, μετά από μακρά σχέση, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον κινηματογραφικό παραγωγό Τρέβορ Ενγκελσον στην Τζαμάικα, αλλά τρία χρόνια αργότερα χώρισαν. Την ίδια χρονιά υπήρξαν δημοσιεύματα ότι είχε σχέση με τον γκόλφερ Ρόρι ΜακΙλρόι.

Πέρα από την υποκριτική, με την οποία ήρθε σε επαφή από μικρή, στο πλατό της σειράς «Παντρεμένοι με παιδιά» στην οποία ο πατέρας της ήταν διευθυντής φωτογραφίας, η Μαρκλ έχει και έντονη ακτιβιστική και φιλανθρωπική δράση, κάτι το οποίο έχουν κοινό με τον πρίγκιπα Χάρι.

Μάλιστα έχει ταξιδέψει στη Ρουάντα, ενώ εμπλέκεται και στο πρόγραμμα του ΟΗΕ για τις γυναίκες, μαζί με την Αντζελίνα Τζολί και την Εμμα Γουότσον.

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.