versaa708

Με τη δολοφονία του διάσημου μόδιστρου Τζιάνι Βερσάτσε θα ασχοληθεί ο τρίτος κύκλος της αμερικανικής σειράς American Crime Story.

Έχουν προηγηθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς που ασχολήθηκε με την υπόθεση του Ο.Τζ. Σίμπσον, ενώ ο πρώτος με τον τυφώνα Κατρίνα.

Η σειρά, των δέκα επεισοδίων, θα έχει τίτλο Versace/Cunanan (Βερσάτσε/Κανανάν) και θα επιχειρήσει να δει σε βάθος τα γεγονότα της 15ης Ιουλίου του 1997, όταν ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας πυροβολήθηκε στα σκαλιά του σπιτιού του από τον κατά συρροή δολοφόνο Άντριου Κανανάν, ο οποίος μετά από οκτώ μέρες αυτοκτόνησε.

Το σενάριο της σειράς θα βασίζεται στο βιβλίο της Μουρίν Ορθ, Vulgar Favors, που κυκλοφόρησε το 2000, ενώ το καστ των ηθοποιών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Deadline η παραγωγή του σήριαλ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ηθοποιούς πρώτης γραμμής για να παίξουν την αδελφή του Τζιάνι, Ντονατέλα.
Ο Τζιάνι κατέχει μία πολύ σημαντική θέση στη σύγχρονη ιστορία της μόδας, χάρη στην αίσθηση της πολυτέλειας, την αίγλη και την αδιαφορία για το τι θεωρείται καλόγουστο και τι όχι, ενώ ήταν αυτός που επί της ουσίας εφηύρε τον όρο σούπερ μόντελ.

Και ταινία 

Στο μεταξύ τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε ότι ο Μπίλι Όγκουστ θα σκηνοθετήσει μία ταινία για τη ζωή και τον θάνατο του σχεδιαστή, με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.
Να σημειωθεί ότι ούτε αυτή η σειρά, αλλά ούτε και η ταινία έχει πάρει την έγκριση του πολυτελούς οίκου μόδας, όπως εξάλλου δεν είχε πάρει έγκριση και η ταινία The House of Versace, του 2013, που αναφέρονταν στη ζωή της Ντονατέλα.
Μάλιστα εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο WWD ότι «η ταινία θα πρέπει να θεωρηθεί μόνο ως ένα έργο μυθοπλασίας».

 

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.