lohan708_3

Η πρόσφατη ανθρωπιστική επίσκεψη της Λίντσεϊ Λόχαν σε στρατόπεδο προσφύγων στην Τουρκία συνέπεσε, περιέργως, με την πρεμιέρα ενός νάιτ κλαμπ στην Αθήνα που φέρει το όνομά της.

Σύμφωνα με το σάιτ pagesix, η Λόχαν συνεργάζεται τώρα με μια γερμανική εταιρεία ενεργειακών ποτών, την Mintanine. Το ενεργειακό ποτό, το οποίο θα διατίθεται στο κλαμπ της Λόχαν στην Αθήνα, θα προσφερθεί και σε στρατόπεδα προσφύγων.


«Δεν έχουν τρόφιμα, νερό ή οτιδήποτε άλλο, έτσι από αυτή την άποψη ό,τι και να στείλεις βοηθάει., δήλωσε μια πηγή κοντά στη Λόχαν.
«Πρόκειται για μέρος της βοήθειας που προσφέρει η Λίντσεϊ στους πρόσφυγες», πρόσθεσε η ίδια πηγή.
Το ενεργειακό ποτό Mintanine περιγράφεται στο σάιτ της Λόχαν ως «μια λεμονάδα με γαλάζια καφείνη». «Δεν χρησιμοποιουμε συνθετικές ουσίες, ούτε καφείνη, ούτε ταυρίνη, ούτε ασπαρτάμη, αλλά φυσική γκουαράνα», προσθέτει το σάιτ.
Η Λόχαν και ο συνεταίρος της Ντένης Παπαγεωργίου φιλοδοξούν να μεγαλώσουν τις κοινές τους επιχειρήσεις. Επενδυτές ενδιαφέρονται για νέα κλαμπ στο Λονδίνο ενώ συνεργάτες της αναζητούν συνεταίρους στο Χονγκ Κονγκ.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.