krisi monteloH Kρίσι Τάιγκεν είναι όμορφη, εκρηκτική, έξυπνη και πολύ αστεία. Αν χαζέψει κανείς για λίγο έστω στο λογαριασμό της στο Ιnstagram, θα το αντιληφθεί.

Το όμορφο μοντέλο πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Κατά την εγκυμοσύνη της ανακηρύχθηκε ως μια από τις πιο σέξι εγκύους και με το που έφερε στον κόσμο το παιδί της η πιο σέξι μαμά.

Η ίδια, ακομπλεξάριστη, δεν επιχείρησε ποτέ να κρύψει το σώμα της. Ούτε πριν, ούτε μετά. Και δεν διστάζει και να αυτοσαρκαστεί. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που πόσταρε στο Snapchat με τις ραγάδες της, γράφοντας: «Lol, τα μπούτια μου έχουν “παραπόταμους”».

Η ανάρτησή της έγινε viral με πολλούς να την αποθεώνουν για το βιντεάκι.

Η ίδια σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό για τα κιλά της εγκυμοσύνης είχε πει:

«Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να καταλάβεις ότι έσπρωξες ένα μωρό έξω από το σώμα σου και ότι πήρε χρόνο για να πάρεις αυτό το βάρος, οπότε δεν πρόκειται να φύγει κατευθείαν και δεν πειράζει. Γιατί, άκου, δεν πρέπει να βιάζεσαι να κάνεις οτιδήποτε. Είναι οκ! Απόλαυσε το μωρό σου. Μην τρελαίνεσαι»!

Φωτογραφία: chrissyteigen/Instagram

iefimerida

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.