kasi-bennett-bolt708

Ο Γιουσέιν Μπολτ είχε αποκαλύψει τον περασμένο Ιανουάριο ότι ήταν ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με μια μυστηριώδη νεαρή γυναίκα.

Ο ιμπρεσάριός του επιβεβαίωσε την Παρασκευή την ταυτότητα της συντρόφου του, πρόκειται για την Kasi Bennett.


Οι φαν του σταρ των Ολυμπιακών Αγώνων δεν έχουν πια καμία αμφιβολία. Η Τζαμαϊκανή καλλονή είχε δημοσιεύσει πολλά μηνύματα ενθάρρυνσης και φωτογραφίες του συντρόφου της στους λογαριασμούς της στο Twitter και στο Instagram. Τον περασμένο Απρίλιο το ζευγάρι είχε φωτογραφηθεί να χορεύει τρελά στους δρόμους του Kingston κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού.

Πολύ διακριτικός για την προσωπική του ζωή, ο «Lightning Bolt», όπως ονομάζεται ο σταρ αθλητής, είχε αποκαλύψει στο «Jamaica Star» ότι ήταν ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια και ότι ήθελε να ζήσει τον έρωτά του μακριά από τα μίντια. “Της εξήγησα ότι όταν θα μαθευτεί, δεν θα το περιμένει αυτό που θα συμβεί.Πολλοί άνθρωποι θα της επιτεθούν και της είπα να περιμένει να είναι πραγματικά έτοιμη γι’αυτό”, έχει δηλώσει ο Μπολτ.

Πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για την 26χρονη μελαχρινή καλλονή με τις απίστευτες καμπύλες που φωτογραφίζεται και ποζάρει όπως η Κιμ Καρντάσιαν.

 

iefimerida

 


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.