Σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
nark 1
Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας και διάδοσης κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σε δύσβατο και δασώδες σημείο της ευρύτερης περιοχής του Αμυνταίου Φλώρινας, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από τριακόσια εβδομήντα τέσσερα (374) δενδρύλλια.nark 4

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (12.8.2016) το απόγευμα στο σημείο της φυτείας μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ένας 34χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

nark 3
Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς περιφραγμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -374- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 2,7 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλεία και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης (δεξαμενή νερού, πλαστικά μπουκάλια, φτυάρια, γάντια κλπ).

nark 2

Ακολούθως, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του αλλά και σε κατάστημα που διατηρεί ο ίδιος σε περιοχή της Φλώρινας, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν -53,2- γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης, -21- αποξηραμένα φύλλα κάνναβης και μία (1) ζυγαριά.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.