mela-708

«Δεν έχω σχέση, νιώθω μοναξιά, βαριέμαι και είμαι σε σύγχυση»  αποκαλύπτει η Μέλανι Γκρίφιθ μιλώντας στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός που κλείνει τα 59 της χρόνια στις 9 Αυγούστου παραδέχεται ότι αγωνίζεται να προσαρμοστεί μετά τον χωρισμό της από τον Αντόνιο Μπαντέρας αλλά και μετά τον αποχωρισμό από τα παιδιά που έχουν αφήσει την οικογενειακή εστία.

Μπορεί να χώρισαν το 2014 μετά από 18 χρόνια γάμου, η Μέλανι και Αντόνιο, φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη της κόρης τους Στέλλας.

Η 19χρονη μάλιστα ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή φωτογραφία των γονιών της στη λεζάντα της οποίας έγραψε:«Οικογένεια».

Η Γκρίφιθ εκτός από την Στέλλα έχει  αποκτήσει ακόμα δύο ακόμα παιδιά, τον 30χρονο Αλεξάντερ, από τη σχέση της με τον Στίβεν Μπάουερ, και την 26χρονη, επίσης ηθοποιό, Ντακότα Τζόνσον από τον γάμο της με τον Ντον Τζόνσον.

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.