agdal-mikonos

Νίνα Αγκντάλ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιβεβαίωσαν ότι είναι ζευγάρι (για πόσο άγνωστο) με τις κοινές τους διακοπές στη Μύκονο.

Η 24χρονη Δανέζα καλλονή ξεφάντωσε με τον χολιγουντιανό σταρ στον Αντώνη Ρέμο, έκανε τις βόλτες της στα σοκάκια του νησιού και τις βουτιές στην παραλία.

Φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν ελάχιστες. Μόνο μια που πόσταρε η Σήλια Κριθαρίωτη στο Instagram όταν την «συνέλαβε» σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ένα βίντεο του Μykonos live tv από τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου που την δείχνει να ξεσαλώνει με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη συναυλία σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο στην Ψαρού.

Η ίδια, αν και ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, δεν είχε ποστάρει καμία φωτογραφία της. Mέχρι πριν λίγη ώρα όταν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις φίλες της να πίνουν μπύρες σε παραλία του νησιού!

iefimerida

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.