CC854865D89DE4C17B51FBF93566B1C5

Ρεκόρ από την Μπαρτσελόνα, καθώς την σεζόν 2015/2016, η ομάδα της Βαρκελόνης είχε έσοδα 670 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση έγινε από τον πρόεδρό της, Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου προέβη σε απολογισμό της σεζόν 2015/16.

«Έχουμε επιτύχει ένα άλλο ρεκόρ στα έσοδα αγγίζοντας μερίδιο 670 εκατομμυρίων ευρώ, 62 περισσότερα από πέρυσι. Τα χρέη μειώθηκαν κατά 40 εκατομμύρια και τώρα είναι περίπου 280 εκατομμύρια, ένα χρέος εν μέρει αποτέλεσμα των κυρώσεων της FIFA,» είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως θεωρεί σημαντική την συμφωνία με τη Nike για την προμήθεια τεχνικού εξοπλισμού, όπως ρουχισμός και άλλα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συμφωνία με τη Nike. Εχουμε το ρεκόρ για το καλύτερο συμβόλαιο χορηγίας σε φανέλα. Μια συμφωνία που θα ξεκινήσει σε δύο σεζόν και θα μας αποφέρει 155 εκατομμύρια ετησίως για τα επόμενα 10 χρόνια».

Περιμένοντας τον χορηγό για την φανέλα, διευκρίνισε ότι η Μπαρτσελόνα ασχολείται «με την Qatar Airways και δύο άλλες μεγάλες εταιρείες», ενώ μια αμερικανική εταιρεία εργάζεται για να βρει έναν χορηγό για το νέο γήπεδο.



in

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.