syrma 2Την Πέμπτη 30/06/2016 πραγματοποιήθηκε η δράση «Ένα κομμάτι σύρμα» και η προσέλευση των παιδιών ήταν πραγματικά ανέλπιστη .
syrma 7

syrma 8

Τα παιδιά αφού συζήτησαν και έδωσαν τις ιδέες τους σχετικά με το τι μπορούμε να φτιάξουμε με ένα κομμάτι σύρμα, οδηγήθηκαν στο στόχο της ημέρας, στην κατασκευή δηλαδή κούκλων με απλά, καθημερινά υλικά, όπως σύρμα πίπας, κουβάρια με κομμάτια υφασμάτων. Πρωτίστως χωρίστηκαν σε ομάδες και η κάθε ομάδα κλήθηκε να σκεφτεί τη δική της ιστορία, το δικό της θεατρικό σενάριο και έπειτα να φτιάξει τις κούκλες- πρωταγωνιστές της.

syrma 6

syrma 5

syrma 4

Η αστείρευτη φαντασία, η δεξιοτεχνία και οι υποσυνείδητες καλλιτεχνικές τάσεις των παιδιών έφτιαξαν αριστουργήματα! Τα σενάρια των ιστοριών τους ποικίλα, όπως και οι κούκλες τους που έπαιρναν ό,τι λογής μορφές χωράει το παιδικό μυαλουδάκι τους! Κούκλες κορίτσια, αγόρια, τέρατα, σούπερ-ήρωες, τίγρεις, λιοντάρια, δέντρα, λουλούδια, ακροβάτες, στεφάνια πρωταγωνίστησαν στις σκηνές των κουκλοθέατρων που είχαν δημιουργηθεί σε προηγούμενη δράση.
syrma 3
syrma 1
Ευχαριστούμε ολόψυχα τις εθελόντριες και φίλες της βιβλιοθήκης: Ιωάννα Κωτούλα , Μαρίνα Κουταλή και Βασιλική Λάμπρου για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της δράσης.

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.