mavrikos708mana

Δεν ήταν σε κατάσταση να οδηγήσει ο ΠαναγιώτηςΜαυρίκος που απανθρακώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αττική Οδό, υποστηρίζει η μητέρα του, ενώ, την ίδια ώρα, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι ο 42χρονος εκδότης δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου υποστήριξε ότι ο εκδότης έπαιρνε εν αγνοία του φάρμακα, τα οποία και μπορεί να μείωσαν τα αντανακλαστικά του την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο τζιπ του, ενώ κινούνταν στην Αττική Οδό. «Τον φάγανε» είπε, επαναλαμβάνοντας πως τα φάρμακα δίνονταν εν αγνοία του. «Το παιδί μου δεν καταλάβαινε», προσέθεσε η μητέρα του Μαυρίκου.

Η μητέρα του 42χρονου εκδότη ανέφερε ακόμη ότι τα φάρμακα (σ.σ. προφανώς σε αυτά που αναφέρεται) δεν του τα είχε συνταγογραφήσει κανείς, και ότι ο δικός του γιατρός του είχε δώσει μόνο ένα ελαφρύ αντικαταθλιπτικό.

Αποκάλυψε, ακόμη, ότι ο γιος της μετά τη σύλληψή του πριν μήνες για το κύκλωμα εκβίασης, υπέστη νευρικό κλονισμό, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ η πίεση του.

Ανάμεσα στα άλλα, η μητέρα του εκδότη ανέφερε ότι μπορεί ο γιος της να υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε, ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Δεν μπορούσε να αντιδράσει, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αρχές, υποστηρίζουν ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος δεν ήταν σε κατάσταση να αντιδράσει, κάτι που θα πιστοποιηθεί και από τις ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν σε 10-15 ημέρες. «Οποιοσδήποτε και να ήταν στη θέση του οδηγού, θα είχε την ίδια κατάληξη», λένε πηγές της ΕΛΑΣ επιχειρώντας να εξηγήσουν το κενό των 30 δευτερολέπτων, αλλά και τις πέντε φορές που προσέκρουε το αυτοκίνητο στο διαχωριστικό, στηθαίο.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ζώνη βρισκόταν κουμπωμένη στην ειδική υποδοχή, ωστόσο είναι άγνωστο αν ο Παναγιώτης Μαυρίκος φορούσε τη ζώνη, ή απλώς την είχε περάσει πίσω από την πλάτη του, ώστε να μην χτυπά το καμπανάκι προειδοποίησης.

Επιπλέον στο τζάμι της πόρτας του συνοδηγού δεν βρέθηκαν ίχνη καπνού, γεγονός που, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σημαίνει ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος είχε στη διάθεσή του το χρόνο να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο, βγαίνοντας από τη θέση του συνοδηγού.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα, πάντως, φαίνεται να απομακρύνεται το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς.

iefimerida


loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.