τεντογλου παπανικοσ
Παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών Κωνσταντίνου Πουτακίδη, των

Διευθυντών του 2ου Λυκείου Ευάγγελου Σιούμπουρα και του 2ου Γυμνασίου Δημητρίου Μιχαλόπουλου, καθώς επίσης και όλων των Εκπαιδευτικών των δύο σχολείων, όπου φοίτησε και συνεχίζει να φοιτά – τελευταία τάξη- ο Αθλητής Μίλτος Τεντόγλου, έγινε η βράβευσή του, για τις ασύλληπτες επιδόσεις του στο άλμα σε μήκος.
Παρόν και στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Γρεβενών Δημήτριος Μπόλης

Παρουσία μαθητών και των δύο σχολείων ο Μίλτος Τεντόγλου βραβεύτηκε και για την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Βραζιλία.

Παρουσία της μητέρας του Ιωάννας Παπαδημητρίου, της αδερφής του Κατερίνας, του προπονητή του Ευάγγελου Παπανίκου, αλλά και της συναθλήτριάς του Ελένης Κουτσαλιάρη, ο Μίλτος που “πέταξε” στα 8.19μ, δέχθηκε τα συγχαρητήρια αλλά και τις ευχές όλων, για την συμμετοχή του στην μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του κόσμου.
Δείτε τι δήλωσε:

Εικόνες από την εκδήλωση:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.