egnatia expoH “ΕGΝΑΤΙΑ ΕΧPO 2016 – 8η ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” και η επιχείρηση ΣΤΑΥΡΟΣ Θ. ΚΑΔΟΓΛΟΥ – TechSystems επιμελήθηκαν και φέτος την πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet).

Οι εκθέτες αλλά και οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δωρεάν ασύρματο δίκτυο το οποίο θα λειτουργεί κατά την διάρκεια της έκθεσης. Αναλυτικότερα μπορούν να συνδέσουν οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει ασύρματο δέκτη wifi και να περιηγηθούν στους ιστοχώρους (websites) που επιθυμούν.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό που θα μπορεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για κάθε τεχνική λεπτομέρεια τόσο του δικτύου όσο και των προϊόντων – υπηρεσίες που παρέχουμε γενικότερα σαν επιχείρηση.

Πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να ζητούν οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος φορέας ή επιχείρηση, από τον κ. Μποτονάκη Σοφοκλή (Τηλ. 6909909500) & στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου (Τηλ. 24630-27265, 9:30πμ-1:30μμ), αλλά και στο site της έκθεσης, στη διεύθυνση http://www.egnatiaexpo.gr

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.