Δήμος Γρεβενών:Συγχαρητήριο στους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών
ge 3
Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους αθλητές της Γ.Ε.Γρεβενών αυτή τη φορά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων Α’ – παγκορασίδων Α’ που διεξήχθη στα Γιάννενα την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.

Ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο ο εξαιρετικός απολογισμός των αθλητών μας, μια ακόμα επιβεβαίωση της συνεχούς ανοδικής πορείας και του προπονητικού μας σχεδιασμού.
ge 2
Η Φαίδρα Κοιλανίτη εντυπωσιάζοντας για μια ακόμη φορά, πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην πλούσια φετινή της παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους. Με εκπληκτική επίδοση στα 1’ και 40 δευτερόλεπτα κέρδισε την πρώτη θέση στα 600 μέτρα, πετυχαίνοντας από τώρα το στόχο της εισόδου στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας της και έβαλε πλώρη για μετάλλιο.
ge 1
Ο Σωτήρης Ρίζος στο άλμα σε ύψος των αγοριών πήρε το ασημένιο μετάλλιο, με επίδοση 1,52 μέτρα, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την καταξίωσή του στο αγώνισμα.
ge 4
Τέλος η Μαριλού Ντόνα-Λάϊου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην πρώτη της επίσημη κούρσα στο αγώνισμα των 300μέτρων με εμπόδια και έδωσε υποσχέσεις για σημαντική βελτίωση και καλύτερες επιδόσεις.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες, πάνω απ’ όλα όμως μας εντυπωσίασαν με το πνεύμα αλληλεγγύης και ομαδικού πνεύματος που επέδειξαν, δείγμα της πολύ καλής πνευματικής καθοδήγησης από τους προπονητές τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!

Γ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΏΝ


Δήμος Γρεβενών:Συγχαρητήριο στους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών

Ο Δήμος Γρεβενών για ακόμη μια φορά εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών για τις αθλητικές διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων στα Γιάννενα.

Οι αθλητές Φαίδρα Κοιλανίτη (χρυσό), Σωτήρης Ρίζος (ασημένιο) και η Μαριλού Ντόνα – Λάϊου (χάλκινο) συνεχίζουν τις εντυπωσιάζουν στα γήπεδα με τις επιδόσεις που σημειώνουν στα αγωνίσματά τους.

Αναμένουμε για τις νέες επιτυχίες της Ένωσης και συγχαίρουμε θερμά και τους προπονητές για το σημαντικό και καρποφόρο έργο τους.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.